ŠKOLSKI SPORTSKI DAN OSNOVNIH ŠKOLA

ŠKOLSKI  SPORTSKI  DAN  OSNOVNIH ŠKOLA

 

Školski športski savez grada Osijeka tijekom školske godine provodi natjecanja u kojima sudjeluje 20 osnovnih i 18 srednjih škola s područja Grada i 9 osnovnih škola iz okolnih mjesta. Nakon kvalifikacijskih utakmica, odigravat će se završne utakmice gradskog natjecanja u košarci, rukometu, futsalu i odbojci.

 

”Školski sportski dan“ osnovnih škola će se održati u

utorak, 27. ožujka 2018. godine u Sportskoj dvorani „Jug“

u vremenu od 12,30 do 20,00 sati.

 

Od ove godine u program školskog sportskog dana osnovnih škola uvrštene su i utakmice za djevojčice i dječake 5.-6. razreda. Sve ekipe koje sudjeluju u programu Školskog sportskog dana će biti nagrađene medaljama,  priznanjem i prigodnim nagradama organizatora i sponzora. Osječki poznati sportaši će pratiti sve utakmice, izabrati najboljeg igrača utakmice i podijeliti priznanja, medalje i nagrade.

Sportski program će biti popunjen nastupom gimnastičarki i osječkih plesnih skupina.

 

U vremenu od 15,50 – 16,10 sati će gosp. Gradonačelnik (predstavnik Grada) obići dvoranu i pozdraviti nazočne te svečano otvoriti Školski sportski dan osnovnih škola. Ujedno će se održati mimohod svih ekipa koje nastupaju te se pozivaju da u navedeno vrijeme (u 15,50 h) obavezno dođu u dvoranu.

 

Posebna nagrada (plaketa i komplet lopti) će biti uručena školi koja manifestaciju Školski sportski dan osnovnih škola poprati s najboljom, najbrojnijom i najglasnijom navijačkom skupinom (pokažite svoju kreativnost).

 

Ovo je ujedno i prigoda da se svi zajedno, kao i prijašnjih godina, uključimo u akciju „Edukacijom protiv nasilja na sportskim i školskim igralištima“ koju je pokrenuo Hrvatski školski športski savez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *