Kalendar natjecanja u školskoj godini 2017./2018.

Cijenjene kolegice i kolege,

 

 

Obavještavam Vas da je sastavljen kalendar natjecanja u školskoj godini 2017./2018., a obzirom na Vaše Prijavnice za natjecanja koje ste nam dostavili na početku školske godine i usklađen s kalendarom županijskih, poluzavršnih i državnim natjecanjem.

U prilogu dopisa Vam je uz kalendar natjecanja dostavljena i tablica s prijavama škola za natjecanja u ovoj školskoj godini. Molimo pregledajte tablicu i prijavite eventualne izmjene ili ispravke.

 

NAPOMENE ZA OSNOVNE ŠKOLE :

 

  1. HŠŠS je usvojio odluku o proširenju državnog natjecanja za 5./6. razrede s još dvije discipline : futsal (Ž) i odbojka (M) te Vas molim da ukoliko želite, izvršite prijavu i tih ekipa.
  2. HŠŠS je usvojio odluku o djelomičnoj izmjeni propozicija natjecanja u judu. Kada se objavi Propisnik državnih natjecanja, molim zainteresirane voditelje natjecanja da prouče pravila i izvrše naknadnu prijavu za navedeno natjecanje ukoliko žele.
  3. Natjecanja na nivou Grada u kojima se prijavilo manje od tri ekipe neće biti održana, sukladno Odluci Izvršnog odbora Saveza, ali će prijavljene ekipe ostvariti pravo nastupa na županijskom natjecanju.

 

Koristim prigodu da Vam još jednom zaželim uspješan početak školske godine.

KALENDAR GN SŠ 2017-18

prijava ekipa SŠ 2017-18

S poštovanjem.

 

Glavna tajnica

Sanda Gašić, prof.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *