PRIJEDLOZI ZA IZBOR NAJBOLJE SPORTAŠICE, SPORTAŠA, I ŠKOLSKOG SPORTSKOG DRUŠTVA ŠKOLSKE GODINE 2016./17.

 

Cijenjeni ravnatelji,

učitelji i nastavnici tjelesne i zdravstvene kulture, voditelji ŠSD-a !

 

Završetkom školske godine, privode se kraju i sportska natjecanja osnovnih i srednjih škola. Putem e-maila, a u prilogu ovog dopisa u škole Vam dostavljamo Upitnike za sportaše i ŠSD-a. Molimo Vas da Upitnike popunite i predložite svoje učenice i učenike sportaše. Pri izboru za učenicu-ka sportaša prvenstveno se ocjenjuje njihovo sudjelovanje i rezultati postignuti u školskom sportskom društvu škole. Povjerenstvo ne može izabrati učenike ukoliko od Vas ne dobije uredno popunjen Upitnik za sportaša. Molimo Vas da Upitnike za sportaše dopunite svojim tekstom i mišljenjem isto kao i upitnik za ŠSD budući da svaka dodatna informacija o radu i aktivnostima učenika sportaša i ŠSD škole koju nam Vi date, može pomoći Povjerenstvu kako bi pravedno izabrala ovogodišnje laureate.

Tajništvo Saveza će za školska društva izraditi i dodatnu tablicu u kojoj će se bodovati svaka prijava, dolazak i postignut rezultat na školskom gradskom natjecanju. Tome će se pridodati bodovi za rezultate ostvarene na županijskom, regionalnom i državnom natjecanju te ostale aktivnosti koje ŠSD provodi i u kojima sudjeluje tijekom godine a koja su navedena u Upitniku za ŠSD koji Vi popunjavate i dostavljate u Savez). Rezultati državnog prvenstva 5.-6. razreda osnovnih škola će se naknadno upisati u tablicu, a prije izbora sportaša.

 

Povjerenstvo samo izabire Uzor voditelje ŠSD-a.

Molimo da Upitnike čitko popunite i dostavite u Savez (osobno, poštom, faxom ili e-mailom) najkasnije do četvrtka, 01. lipnja 2017. godine.

Upitnik za ŠSD Upitnik za sportaša

O datumu i mjestu odražavanja Završne svečanosti ćete biti pravodobno obaviješteni.

Unaprijed se zahvaljujemo na dugogodišnjoj dobroj suradnji i Vašem odazivu.

 

Sportski pozdrav.

Glavna tajnica Saveza

Sanda Gašić, prof.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *