Izvješće o rezultatima gradskog natjecanja u košarci – ŠSD SŠ

Za gradsko natjecanje školskih sportskih društava u srednjim školama u košarci u ovoj školskoj godini prijavu je izvršilo 10 muških i 6 ženskih ekipa. Natjecanje će se održati u Sportskoj dvorani Jug. Voditelji će biti djelatnici Saveza.

DJEVOJKE    

 1. dio natjecanja – šest prijavljenih ekipa podijeljeno je u dvije skupine unutar kojih se nadmeću jednostrukim bodovnim sustavom. (napomena – ŠSD EKONOMAC – odustale)
 2. dio natjecanja – dvije najuspješnije ekipe iz skupina se križaju: 1A-2B; 1B-2A; poraženi igraju utakmicu za 3. – 4. mjesto, a pobjednici igraju završnu utakmicu na Školskom sportskom danu.

MLADIĆI

 1. dio natjecanja – deset prijavljenih ekipa podijeljeno je u tri skupine u kojima će se međusobno natjecati jednostrukim bodovnim sustavom.
 2. dio natjecanja – ulaze tri prvoplasirane ekipe iz svake skupine i drugoplasirana ekipa iz skupine C. Parovi se određuju na osnovu rezultata iz prvog dijela natjecanja i igraju: A-B; C-D. Poražene ekipe igraju za 3. – 4. mjesto u konačnom poretku, a pobjednici igraju završnu utakmicu na Školskom sportskom danu.

Napomene:

 1. Ekipe moraju imati dresove s vidno označenim brojevima.
 2. Igrači mogu ući na teren samo u čistoj obući. Provjeravat će se.
 3. Pravo nastupa na županijskom natjecanju ŠSD SŠ ostvaruju dvije prvoplasirane u kategoriji mladića i djevojaka, a natjecanje će se održati:
  • MLADIĆI – 21.1.2020. godine – domaćin je ŠŠS Valpova,
  • DJEVOJKE – 30.1.2020. godine  – domaćin je ŠŠS Đakova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *