Obavijest o održavanju gradskog natjecanja u košarci – ŠSD SŠ

Za gradsko natjecanje ŠSD SŠ u košarci u ovoj školskoj godini prijavu je izvršilo 10 muških i 6 ženskih ekipa. Natjecanje će se održati u ŠD Jug. Voditelji – djelatnici Saveza.


DJEVOJKE

1. dio natjecanja –Šest (6) prijavljenih ekipa su podijeljene u dvije skupine unutar kojih se nadmeću jednostrukim bod sustavom.
2. dio natjecanja –Dvije najuspješnije ekipe iz skupina se križaju : 1A-2B; 1B-2A; poraženi igraju utakmicu za 3.-4. mjesto, a pobjednici igraju završnu utakmicu na Školskom sportskom danu.

A SKUPINA – EKONOMAC, GYMNICUS, KLASIČAR – naknadna prijava
B SKUPINA – MEDICINAR, GRADOS, PRIMAG


MLADIĆI

1. dio natjecanja – Ekipe (10) su podijeljene u tri skupine u kojima će se međusobno natjecati jednostrukim bod sustavom.
2. dio natjecanja – Ulaze tri prvoplasirane ekipe iz svake skupine i drugoplasirana ekipa iz skupine C. Parovi se određuju na osnovu rezultata iz 1. dijela natjecanja i igraju : A-B; C-D; . Poražene ekipe igraju za 3.-4. mjesto u konačnom poretku, a pobjednici igraju završnu utakmicu na Školskom sportskom danu.

A SKUPINA – GRADOS, UGOSTITELJ, VICTORIA
B SKUPINA – KUNE, GYMNICUS, KLASIČAR,
C SKUPINA – PRIMAG, EKONOMAC, STROTERS, GAUDEAMUSNAPOMENE

  • Ekipe moraju imati dresove s vidno označenim brojevima.
  • Igrači mogu ući na teren samo u čistoj obući.
  • Pravo nastupa na županijskom natjecanju ŠSD SŠ ostvaruju dvije prvoplasirane u kategoriji mladića i djevojaka, a natjecanje će se održati:
    • MLADIĆI – 21. 01. 2020. godine – domaćin je ŠŠS Valpova,
    • DJEVOJKE – 30. 01. 2020. godine  – domaćin je ŠŠS Đakova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *