Rezultati gradskog natjecanja u futsalu – ŠSD SŠ

MLADIĆI

Za natjecanje u šk. godini 2019./20. prijavu je izvršilo 16 ekipa (ŠSD F. Puskas – odustali). Utakmice se odigravaju na terenima Srednjoškolskog igrališta i u ŠD Jug. Povjerenici natjecanja su djelatnici Saveza.

SUSTAV NATJECANJA

  1. dio natjecanja: Prijavljene ekipe su bile podijeljene u četiri skupine (obzirom na prošlogodišnji plasman) u kojima su se nadmetale jednostrukim bod sustavom. Iz svake skupine u daljnje natjecanje ušle su dvije najuspješnije ekipe.
  2. dio natjecanja: Osam ekipa koje su ušle u drugi krug natjecanja, odigrali su utakmice kup sustavom (A1-B2; B1-C2; C1- D2; D1-A2)

REZULTATI 2. DIJELA NATJECANJA
Utakmice su odigrane u utorak, 22.10.2019.

Medicinar – Ugostitelj                      4 : 2 (1 : 1)           
Gymnicus – Primag                           6 : 1 (2 : 1)
Ekonomac – Trgos                             3 : 1 (2 : 1)
Kune – Stroters                                  3 : 6 (2 : 2)     

3. dio natjecanja: Četiri ekipe će utakmice završnice odigrati kup sustavom. Isti dan poražene ekipe igraju utakmicu za 3. mjesto, a finalna utakmica će se odigrati na Školskom sportskom danu u ožujku 2020. g.

RASPORED UTAKMICA 3. DIJELA NATJECANJA
– ponedjeljak, 9.12.2019. – SD JUG
– ekipe (Medicinar, Gymnicus, Ekonomac, Stroters) izvlače parove prije natjecanja.

12:50h A – B
13:30h C – D
14:15h za 3.-4. mjesto

NAPOMENE

  1. Kada momčadi budu igrale u dvorani molimo voditelje neka upozore učenike kako u dvoranu mogu ući jedino u adekvatnoj sportskoj opremi i obući jer u suprotnom neće moći igrati.
  2. Pravilo koje vrijedi za ekipe koje uđu u 2. i 3. dio natjecanja – Za vrijeme utakmice vrijedi pravilo akumulirani prekršaj (Pravilo za mali nogomet HNS-a ), tj. u svakom poluvremenu se nakon pet akumuliranih prekršaja (počevši od šestog) izvodi slobodan udarac s udaljenosti od 10 m ili s mjesta gdje se dogodio prekršaj, a prema odluci igrača koji izvodi prekršaj.


DJEVOJKE

Za natjecanje u futsalu za djevojke srednjih škola u šk. godini 2019./2020. prijavu je izvršilo 10 ekipa. Utakmice se odigravaju u SD Jug, a povjerenici su djelatnici Saveza.

SUSTAV NATJECANJA

  1. dio natjecanja: Prijavljene ekipe (10) su podijeljene u tri (3) skupine u kojima su se međusobno nadmetale jednostrukim bod sustavom.
  2. dio natjecanja: U drugi krug natjecanja prošle su prvoplasirane ekipe iz svih skupina i drugoplasirana ekipa iz C skupine. Parovi se određuju ždrijebanjem, poraženi igraju za 3.-4. mjesto, a pobjedničke ekipe igraju finale na Šk. sportskom danu.

RASPORED UTAKMICA 2. DIJELA NATJECANJA
– ponedjeljak, 9.12.2019 – SD JUG
– izvlačenje parova će biti prije natjecanja

11:00h A – B
11:40h C – D
12:15h za 3.-4. mjesto

NAPOMENE

  1. Kada ekipe budu igrale u dvorani, molimo voditelje neka upozore učenice kako u dvoranu mogu ući jedino u adekvatnoj sportskoj obući (moraju imati preobuku).
  2. Za utakmice 2. dijela natjecanja vrijedi pravilo akumuliranog prekršaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *