Školski sportski dan srednjih škola 2020.

U sklopu manifestacije „Školski sportski dan SREDNJIH ŠKOLA“ odigrane su završne utakmice u košarci, rukometu, odbojci i futsalu u muškoj i ženskoj kategoriji (ukupno 8 utakmica). Natjecanje je održano u SD „Zrinjevac“, a svoje termine su ustupile srednje škole koje u tom prostoru provode nastavu tjelesne i zdravstvene kulture.

Natjecanje su otvorili odbojkaši u 10:00 sati, a posljednju utakmicu u futsalu, nešto prije 18:00 sati, odigrale su djevojke. Centralni dio manifestacije bio je svečani mimohod svih ekipa koje su nastupile. Sve goste, natjecatelje i navijače pozdravio je gosp. Darko Dumančić, pomoćnik pročelnika upravnog tijela za sport.

U programu mimohoda sudjelovale su djevojčice iz PS Midal koje su prikazale svoje plesne koreografije. Utakmice su pratili osječki sportaši koji su ekipama uz slatke pakete, dijelili medalje, priznanja te statue najboljim igračicama i igračima.

Čestitamo svim školama sudionicama Školskog sportskog dana srednjih škola i zahvaljujemo se voditeljima na uloženom trudu kako bi okupili natjecatelje na svečanom mimohodu te motivirali navijače da dođu i tako podrže svoje školske kolege koji su nastupali u utakmicama predstavljajući svoje škole. Posebnu zahvalu zaslužila je ekipa Medicinske škole Osijek koja je u svakom trenutku bila spremna pružiti pomoć ozlijeđenima i koja je vrlo odgovorno odradila svoj posao.

Najveći sponzori koji su prepoznali značaj ove lijepe školske manifestacije i koji su osigurali svoje proizvode svim natjecateljima, voditeljima, gostima i plesnim skupinama, bili su: „Karolina“ d.o.o.; Kandit d.o.o.; Bijelić co.; Saponia; Snarp d.o.o. Športski objekti su ustupili dvoranu. Voditelj programa je bio Mario Mihić. Detalje s natjecanja je svojim foto aparatom zabilježio učenik Matej Volarević iz Strojarske tehničke škole Osijek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *