Školski sportski dan srednjih škola

Školski športski savez grada Osijeka tijekom školske godine provodi natjecanja u kojima sudjeluje 18 srednjih škola s područja Grada i SŠ Dalj. Nakon kvalifikacijskih utakmica, odigravat će se završne utakmice gradskog natjecanja ŠSD srednjih škola u košarci, rukometu, futsalu i odbojci za djevojke i mladiće.

”Školski sportski dan“ srednjih škola će se održati u

patak, 06. svibnja 2022. godine u Sportskoj dvorani „Zrinjevac“

u vremenu od 10,00 do 18,00 sati.

            Sve ekipe koje sudjeluju u programu Školskog sportskog dana će biti nagrađene medaljama,  priznanjem i prigodnim nagradama organizatora i sponzora. Osječki poznati sportaši će pratiti sve utakmice, izabrati najboljeg igrača utakmice i podijeliti priznanja, medalje i nagrade.

            Sportski program će biti popunjen nastupom osječkih plesnih skupina.

U vremenu od 14,40 – 15,00 sati će predstavnik Grada obići dvoranu i pozdraviti nazočne. Ujedno će se održati SVEČANI MIMOHOD SVIH EKIPA koje nastupaju te se pozivaju da u navedeno vrijeme (u 14,40 h) obavezno dođu u dvoranu (odjeveni u sportske dresove s oznakama škole).

            Posebna nagrada (plaketa i komplet lopti) će biti uručena školi koja manifestaciju Školski sportski dan srednjih škola poprati s najboljom, najbrojnijom i najglasnijom navijačkom skupinom (pokažite svoju kreativnost).

Ovo je ujedno i prigoda da se svi zajedno, kao i prijašnjih godina, uključimo u akciju „Edukacijom protiv nasilja na sportskim i školskim igralištima“ koju je pokrenuo Hrvatski školski športski savez.

Pozivamo zainteresirane škole da na natjecanje pošalju školskog reportera koji će slikom i riječi zabilježiti događanja u dvorani. Posebna komisija će pregledati radove te nagraditi najbolji. Prijava reportera može se izvršiti uoči održavanja manifestacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *