SPORTSKE IGRE MLADIH – Turneja radosti

 

Promovirajući Sportske igre mladih, u srijedu, 3. svibnja 2017.g., će se organizirati sportsko-zabavna manifestacija Turneja radosti.

Program će se provesti na srednjoškolskom igralištu s početkom u 11 sati.

 

GRANIČAR:

  • natjecanje godišta i mlađih (3. i 4. razredi)

Ekipe će razigravati kup sustavom, a sudjelovat će ŠSD: Višnja, Nazor, Retfala, Krežma, Mladost, Jagoda, Tinka i Zrinjevac.

  • natjecanje godišta i mlađih (1. i 2. razredi)

Tri prijavljene ekipe će razigravati jednostrukim bod sustavom (Frankopan, Filipovićka i Mladost). Eventualnom prijavom četvrte ekipe (ŠSD Retfala), razigravat će se kup sustavom

 

ATLETIKA – trka na 60 metara

  • Na srednjoškolskom igralištu održat će se utrke na 60 m kako za dječake, tako i za djevojčice u dvije uzrasne kategorije: 2006. godište i mlađi, te 2008. godište i mlađi. Prijave za utrku su slobodne i obavit će se neposredno prije natjecanja.

 

Prvoplasirane ekipe graničara i najbrži trkači na 60 m predstavljat će naš Grad tijekom ljetnih praznika na završnom natjecanju u Splitu o trošku organizatora (besplatan put HŽ-om, smještaj i hrana).

 

Molimo Vas da ovu obavijest proslijedite učiteljicama razredne nastave kako bi se učenici Vaše škole organizirano uključili u ovu sportsku manifestaciju podržanu od Grada Osijeka.

 

NAPOMENA:

  • Graničar igraju ekipe koje su prošle kvalifikacije
  • Utrka na 60 metara – prijave su slobodne

 

Srdačan pozdrav,

Marin Matijević, prof.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *